4. Den

Dnešní den nám pan vedoucí cvičitel po náročné večerní bojovce odpustil i rozcvičku. Hned po snídani následovala celotáborovka. Další týmy se vrhly na počty do lesa, jeden oddíl na střelbu ze vzduchovky a čtvrtý oddíl se věnoval sportovním aktivitám jako badminton, líný tenis, stolní tenis, hod krikeťákem a jiné. Po obědě a poledním klidu se pokračovalo ve vodní soutěži nazvané Záchrana želvích vajíček. Jako večerní aktivitu jsme dětem připravili hru BINGO, ve které vyhrály spoustu krásných cen. Dostalo se na každého a teď už chrundí. Dobrou noc vám přejeme 🙂

3. Den

Třetí den nám počasí opět přálo a jako vždy začal ranní rozcvičkou. Dopolední program byl rozdělen na několik aktivit. 3 oddíly se vydaly na celotáborovou hru, kde si procvičily počty a jeden oddíl zůstal v táboře na střelnici. Oběd byl vynikající a co jiného, než svíčková na smetaně s brusinkami a šlehačkou, kterou nám kuchař vyšvihl na výbornou. Děti měly spokojená bříška a jen si pomlaskávaly. Odpoledne jsme využili bazén a spojili se soutěží, při které bylo cílem vylovit předmět a trefit se do připravených kyblíků. Po večeři si ještě děti dodělávaly maskoty, vlajky pro svůj oddíl. Večer je čekalo překvapení v podobě noční bojové hry. Všichni už spí, takže i vám přejeme dobrou noc.

2. den

Dnešní den byl krásný, plný slunce a nebe bez mráčků. Dopoledne jsme vyráběli vlajky, maskota a vymýšleli pokřik pro svůj oddíl. Během toho přijeli hasiči a napustili nám bazén, abychom se mohli zchladit v horkých letních dnech. Po obědě proběhla celotáborová hra, kdy děti soutěžily v lovení perel. Večerní program byl ve znamení ,,DISCO“. Všichni jsme si celý den užili a teď už jsou děti zase ve svých postýlkách a nabírají síly na další dobrodružství.